Konkursförvaltare Stockholm

Konkursförvaltning och affärsjuridik •

Bolagsfrågor

Hos vårt team på Konkursförvaltare Stockholm finns en bred kompetens inom juridik. Vi tar hand om bolagsfrågor i olika branscher och inom varierande rättsområden och vi anpassar oss efter just ditt företags behov när du söker hjälp hos oss. Hos oss hittar vi tillsammans lösningar till de problem som har uppstått. När ditt företag är del av en tvist eller om du behöver juridisk hjälp vid konkurs är du välkommen att ta kontakt med oss.

Kontakta oss för råd om hur du ska avveckla aktiebolag

Varje klient har olika affärsmodeller och problemställningar och det har vi i åtanke då vi identifierar de risker som finns och de förutsättningar som din verksamhet har. Om ditt aktiebolag står inför avveckling och du behöver hjälp med att ta nästa steg ska du inte tveka att anförtro oss uppdraget. Våra advokater och jurister finns tillgängliga för dig om din verksamhet står inför en konkurs och kan bistå dig som har såväl ett aktiebolag som enskild firma med juridisk hjälp. Med vår vägledning kan vi tillsammans gå igenom de alternativ som finns och de åtgärder som behöver vidtas.

Vi kan hjälpa dig med bolagsfrågor i Stockholm

Ett konkursförfarande inleds om företagets skulder bedöms som för stora för att betalas inom en snar framtid. Om du anlitar oss kommer vi att:

 • Gå igenom och kartlägga de tillgångar som företaget har
 • Ge råd om hur konkurs kan undvikas om det är möjligt
 • Vägleda dig igenom processen oberoende av företagsform om ingen annan lösning kan identifieras

Lågt arvode för rådgivning om bolagsfrågor

Kontakta gärna oss gällande bolagsfrågor i Stockholm. Efter en första kontakt återkommer vi med ett kostnadsförslag som specificerar vårt advokatarvode samt hur vi kan hjälpa dig och din specifika situation. Som kund kan du känna dig trygg hos oss då allt arbete vi utför sker under tystnadsplikt. Vi är måna om en nära och god klientkontakt i vårt samarbete. För oss är det en självklarhet att vi utför vårt arbete med finess och vi värdesätter din åsikt. Välkommen att kontakta oss direkt via vår hemsida, mejl eller telefon.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi bistår dig när du är i behov av en konkursförvaltare och behöver rättslig vägledning inom obeståndsrätt eller affärsjuridiska frågor.

  Adress:
  Kungsgatan 56
  111 22 Stockholm

  Telefon:
  08-796 77 00

  E-post:
  offert@konkursforvaltarestockholm.se

  Orgnr:
  556826-6596

OM OSS

Vi bistår dig när du är i behov av en konkursförvaltare och behöver rättslig vägledning inom obeståndsrätt eller affärsjuridiska frågor.

Konkursförvaltarestockholm.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. 7Wise kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara din förfrågan.

KONTAKT

Kungsgatan 56
111 22 Stockholm

08-796 77 00

offert@konkursforvaltarestockholm.se

Orgnr:
556826-6596